Non Surgical facelift / No Needle Mesotherapie page1image6736

1. Spierverstrakkend en liftend doormiddel van Non Surgical facelift.
2. Heractiveren van huid voor nieuwe cel aanmaak en collageen mede door de plantaardige hyaluronolie die tijdens de behandeling in de diepere huidlagen ingebracht worden.

Een Facelift gecombineerd met een huid collageen activerende Therapie.
De huid wordt geactiveerd , de spieren worden verstrakt die kunnen gaan zich gaan binden aan nieuw geactiveerde huidcellen.
Door deze combinatie zal de Non Surgical facelift een langduriger effect hebben en de huid zal niet alleen gelift worden maar er frisser en jonger uit gaan zien.

science4skin no-needle-mesotherapie-2Non Surgical Facelift, Hoe werkt het?

Het geeft een bepaalde hoeveelheid elektriciteit die met de eigen natuurlijke stroomspiegels van het lichaam werkt .Bij de behandeling NSF wordt gebruik gemaakt van 2 48931295_ml
elektrodes, de Galvanic induct & educe.
Met de elektrodes wordt de huid en de spier als het ware opgepakt. Tussen de elektrodes gaat stroom lopen waardoor de spier zich gaat verkorten of verlengen.

No Needle Mesotherapie

Deze therapie zorgt door het elektroporatie systeem dat celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt worden. Bij Mesotherapie worden serums ( onder andere hyaluronolie) in de diepere huidlagen gebracht. Het stofwisselingsproces hierdoor, de bloed en lymfecirculatie gestimuleerd, pH waarde van de huid herstelt.