Photon LED Light Therapy

Photon Led Light Therapy
30 min. prijs €45,00

Photon Licht therapy is een science waarmee kleuren, van het hele licht spectrum, gebruikt worden voor genezing van verschillende soorten ziekten. Door  bepaalde kleuren te intensiveren heeft de Photon Led Light Therapy een grote impact op ons mentale en fysieke gezondheid. NASA  was de eerste die het krachtig helende effect van licht ontdekten, bij het onderzoeken van de effecten van LED licht. Ze ontdekten dat LED light de krachtige therapeutische helende werking voor het menselijk lichaam heeft. Inmiddels gebruiken Ziekenhuizen en Medical centres over heel de wereld de LED light therapy voor behandelingen van huidproblemen en huidziektes.

(zie onderaan pagina).

Hoe werkt Licht Therapie?

De huid heeft het vermogen licht te absorberen. De energie van het verschillende kleuren licht stimuleren de cellen. Het vergroot  de activiteit van DNA-RNA (maakt nieuwe eiwitten aan op basis van info uit DNA)  en laat Nitric Oxide (regelt interactie tussen de cellen) in het lichaam vrijkomen. Dit helpt de genezing en stimuleert het regeneratie proces door de cellen hun eigen energie te laten gebruiken om fibrolasten (belangrijkste cel van het bindweefsel) meer collageen, elastine, proteïne te laten produceren en stimuleert het verjongingsproces van de huid.

Photon Led light Therapy wordt gebruikt in verschillende kleuren, elke kleur heeft zijn eigen specifieke effect. (zie onderaan pagina) De kleur die gekozen wordt hangt af van het huid probleem of het te bereiken doel. De therapie is één van de skin reset behandeling die we aanbieden op onze site.

Het is een volkomen pijnloze veilige methode.

De aan te raden kuurbehandeling is minstens 1 behandeling per week.

                                     Photon  LED light Therapie, kleuren en functies.

 

skin booster