Science 4 skin met een missie

Onze missie, een maximaal resultaat met Non agressieve therapieën en zonder onnodig dure crèmes. Samen met de vooraanstaand plastisch, reconstructief, esthetisch chirurg en dermatoloog Dr. Alain Senerpida, hebben we de meest effectieve huidverbeterende en huidverjongende behandelingen op een rij gezet.

De gangbare agressieve Lasertherapieën waarbij de huid ernstig beschadigt wordt om de huid tot actie te stimuleren, is schadelijk en het is gebleken dat de therapieën die veel minder belastend voor de cliënt zijn, zeker zo goed of zelfs beter werken. Bij een agressieve lasertherapie zijn er meerdere behandelingen nodig om een beter en langdurig resultaat te verkrijgen, daarin verschillen zij dus niet van de cliënt vriendelijke Non agressieve therapieën.

Er wordt op onze site per therapie uitgelegd wat de behandeling doet voor u en hoe het werkt.

Wij adviseren u graag

De belangrijkste functie van de huid is dat deze een barriere vormt tegen kwaadaardige bacteriën of virussen. Het helpt onze lichaamstemperatuur te reguleren en zorgt dat we kunnen reageren op huidsensaties   zoals hitte en kou.

Echter rond het 40e levensjaar loopt de collageenproductie sterk achteruit. Gevolg is dat de huid haar elasticiteit verliest, minder goed reageert op huidsensaties wat resulteert dat ook de spieren verslappen en het vet verzakt.

Door de collageen aanmaakt te stimuleren, de gezicht spieren te activeren, het bindweefsel te verstevigen, de huid te ontdoen van de oude opperhuid en de kwaadaardige bacteriën te doden, zal de huid zelf zijn bedoelde functie weer oppakken. Wat de oorzaak is dat de huid rond ons 40e levensjaar veroudert, zijn wetenschappers echter nog steeds niet achter.