2

Resultaat een stralend gezonde huid, met Softlift effect.

o.a De combinatie voor een futloze of zonbeschadigde huid.

Waarom Diamondpeeling en No Needle Mesotherapie?1

  1. Opperhuid verwijderen, stimuleert de cel aanmaak.
  2. Serum dringt in de nog dieper liggende huidlagen door.

Een Diamondpeeling zet de huid  tot nieuwe aanmaak van de bovenste huidlaag ( epidermis ) aan. No Needle Mesotherapie zorgt voor vernieuwing van de dieperliggende huidlagen ( dermis, hipodermis )Deze combinatie behandeling geeft direct een huid verjongend resultaat.

Micodermabrassie/Diamondpeeling:

Eerst zal de dode huidlaag, epidermis, verwijderd worden en de lederhuid, dermis, wordt geactiveerd nieuw collageen aan te maken door microdermabrassie, wat de huid verjongd.

3No Needle Mesotherapie.

Deze therapie zorgt door het elektroporatie systeem dat celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt worden. Bij Mesotherapie worden serums ( onder andere hyaluronolie) in de diepere huidlagen gebracht. De stofwisselingsprocessen verbetert hierdoor, de bloed en lymfecirculatie gestimuleerd, pH waarde van
de huid herstelt.

De huid wordt elastischer en voelt gladder aan. Voor een optimaal resultaat op langere termijn zal de behandeling herhaalt moeten worden. Een kuurverband van 3- 6 keer afhankelijk van de huid conditie, met een interval van 10-14 dagen. Voor onderhoudsbehandelingen raden wij de behandeling 1 x in de 6-8 weken te herhalen.