science4skin non surgical high frequenslaserFacelift en een bacterie en Couperose vrije huid

Waarom deze combinatie:

Doordat de huid opgeschoond wordt door de ozontherapie tot in de diepste celmembranen kan de NSF lift zonder tegenstand van in de huid aanwezige toxine, bacteriën of schimmels 100% zijn werk doen voor een huid verbeterend, gezonder en liftend effect.

Hoe werkt de Non Surgical Face lift?

Het geeft een bepaalde hoeveelheid elektriciteit die met de eigen natuurlijke stroomspiegels van het lichaam werkt .Bij de behandeling NSF wordt gebruik gemaakt van 2 elektrodes, de Galvanic induct & educe.

Het liftende effect wordt veroorzaakt doordat de elektrodes de huid en de spieren als het ware opgepakt. Tussen de elektrodes gaat stroom lopen waardoor de spier zich gaat verkorten. NSF is een volledig nieuwe methode om de huid te liften en volkomen veilig, in tegenstelling tot andere lift methodes zoals injectables en plastische chirurgie.

Hoe werkt Ozon?

Wanneer de vrijgekomen ozonlaserenergie van de bliksem in contact komt met de huid (of wat anders) ontstaat er een interactie waarbij het grootste zuurstof molecuul O3 oftewel ozon bij vrijkomt . Ons eigen lichaam maakt ozon aan en stroomt door ons vaatstelsel. Het dood schimmels, bacteriën, virussen en activeert ons immuunsysteem.

  • Uitgeputte weefsels herstellen bijzonder vlot door de verhoogde zuurstofopname. Ozon verplicht cellen zuurstof op te nemen. Ozon biedt een surplus aan energie aan. Ozon beïnvloedt de stofwisseling van in het bloed voorkomende vetzuren (cholesterol) en gaat bloedvatverkalking tegen. En werkt sterk ontgiftend.
  • De behandeling geeft een prikkelende sensatie op de huid die pijnloos is.