Een echte Zuurstof boost door Ozonlaser. Pigmentvlekken, Couperose, bacterie dodend en een optimale cel aanmaakpage1image6736.

Waarom deze combinatie:
1. Ozon is een zuurstof boost die zeer veel invloed heeft op de conditie van de huid.
2. Opgeschoond en geactiveerd door de Ozonlaser behandeling, heeft de Diamondpeeling die de opperhuid verwijderd, een dubbele werking in de cel, ontgifting en een hernieuwde celdeling voor een stralend effect.

Microdermabrasie / Diamondpeeling
Resultaat Diamondpeeling / Microdermabrasie, de opperhuid wordt ontdaan van de dode huidcellenlaag. De aanmaak van collageen en celdeling wordt gestimuleerd voor huidvernieuwing. Een microdermabrasie behandeling geeft de huid een flinke oppepper en maakt de huid sterker, gladder en egaler.
Al direct na de behandeling wordt een mooiere huidlaag zichtbaar. Verstoppingen zullen op den duur verminderen. Zowel het “schurende”effect als de zuigende werkingozonlaser stimuleren de bloedcirculatie waardoor de huid mooi rood/roze ziet na de behandeling.

Hoe werkt de Ozonlaser therapie?
Wanneer de vrijgekomen energie van de bliksem in contact komt met de huid ( of wat anders ) ontstaat er een interactie waarbij het grootste zuurstof molecuul O3 oftewel ozon bij vrijkomt . Ons eigen lichaam maakt ozon aan en stroomt door ons vaatstelsel. Het dood schimmels, bacteriën, virussen en activeert ons immuunsysteem.

  • Uitgeputte weefsels herstellen bijzonder vlot door de verhoogde zuurstofopname. De veerkracht wordt opgedreven en de natuurlijke afweer wordt verhoogd tegen indringers en stress. Ozon stimuleert de zuurstofwisseling in de cel. Ozon verplicht cellen zuurstof op te nemen. Ozon biedt een surplus aan energie aan. Ozon beïnvloedt de stofwisseling van in het bloed voorkomende vetzuren (cholesterol) en gaat bloedvatverkalking tegen. En werkt sterk ontgiftend.
  • De behandeling geeft een prikkelende sensatie op de huid.