Zoutpeeling / Cafeïne Peeling

Beide Peelings zorgen voor het Exfoliëren. ( afstoten van dode huidcellen daarmee stimuleren tot aanmaak nieuwe huidcellen )

Exfoliëren mechanisch of chemisch. Mechanische Peeling doormiddel van een Diamond peeling / Microdermabrasie, die wij tevens toepassen.

Chemisch door allerlei agressieve peelings, wij gebruiken echter de effectieve huid- en klantvriendelijke Zout en Coffeïne Peeling. Wie denkt dat exfoliëren de zoveelste door de commercie gecreëerde menselijke behoefte is, heeft het mis.

Het concept is al duizenden jaren oud; de geheimen van Cleopatra op het gebied van exfoliëren staan zelfs beschreven. Deze manier om de dode huidcellen los te schuren is zeer effectief, het lost de eerste soort ‘de lijm’ op waarmee de dode huidcellen aan de huid vastgeplakt zitten. Bij [tieners] vernieuwt gemiddeld iedere twee weken de bovenste laag van de huid zich. Tegen de tijd dat we 40 zijn is dit proces teruggebracht tot om de 30 tot 40 dagen. En is het noodzakelijk dat we dit vernieuwingsproces helpen.

Kan cafeïne cellulite verminderen?

Ja, dat kan. Het is een ingewikkeld chemisch proces dat lastig uit te leggen is, maar het is mogelijk. Om van cellulite af te komen, is het nodig om de lipolyse, oftewel de vetverbranding, te stimuleren.

Terwijl koffie drinken juist cellulite verergert, kan een externe behandeling met koffie, putjes verminderen. De cafeïne in koffie verwijdt bloedvaten, waardoor de huid strakker wordt. Het bevordert de bloedsomloop en vermindert vochtophoping. Verder zorgen anti-oxydanten in de koffie voor het afvoeren van gifstoffen.

De cafeïne heeft wel 6 uur nodig om in de huid te komen tenzij de cafeïne speciaal behandeld wordt met alcohol, dit product gebruiken wij.Evengoed raden wij aan om deze peeling te doen in combinatie met de No Needle Mesotherapie die sluist de cafeïne diep in de huidcellen.

Kan een Zee Zout Peeling cellulite verminderen?

Een scrub op basis van zeezout stimuleert je bloedsomloop en verbetert de stroming van de lymphen. Hierdoor verminderen de putjes en wordt je wordt je huid steviger.